به گزارش ایکنا از چهارمحالوبختیاری، حجتالاسلام والمسلمین نصرالله فاطمیامین، مسئول امور طلاب و روحانیون نمایندگی ولیفقیه در سازمان بسیج مستضعفین کشور امروز ۱۹ مهرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری ناظر بر جهاد تبیین، اظهار کرد: بیشک بالاترين و بیشترین اثر که مورد تأکید روانشناسان نیز است، تبلیغ و صحبت چهره به چهره میباشد و یکی از مهمترین ملزومات در این گونه تبلیغ، اخلاص است.
وی با ذکر اینکه در جهاد تبیین نیز مانند امر به معروف و نهی از منکر باید همراهی قلبی وجود داشته باشد، ادامه داد: میطلبد که در جهاد تبیین علاوه بر اخلاص، این نگاه و دغدغه درونی و ارتباط عاطفی با مخاطب نیز وجود داشته باشد تا تأثیرگذار شود.
فاطمیامین با ابراز خرسندی از اینکه بسيجيان سراسر کشور بهعنوان سربازان ولی امر مسلمین در مسئله جهاد تبیین به تمام معنا پای کارند، توضیح داد: وقتی در استانهای مختلف حاضر میشویم، گزارشهایی که در خصوص جهاد تبیین دریافت میکنیم گویای آن است که این فریضه در بدنه مردمی و از سوی بسيجيان بهعنوان حلقههای میانی بهصورت خودجوش پیگیری میشود.
وی افزود: گزارشهای دریافت شده از چهارمحالوبختیاری نیز نشان میدهد که در مبحث جهاد تبیین رشد خوبی اتفاق افتاده است؛ نشستهای جاری در سطح مساجد و حسینیهها برقرار است و در موضوع جاماندگان اربعین هم گزارشهایی از این استان واصل شده که مبلغان دینی و هادیان سیاسی نقش تبلیغی و تبیینی خود را در بین مردم ایفا کردهاند و فضای خوبی وجود دارد.
فاطمیامین با تأکید بر نقش مهم فضای مجازی در مقوله جهاد تبیین، بیان کرد: تولید محتوا در موضوع جهاد تبیین بهصورت خودجوش از سوی حلقههای میانی بهخوبی در حال انجام است اگرچه عقبافتادگی هم وجود دارد و لازم است بسیار بیش از این کار شود.
وی یادآور شد: برای تحقق موضوع جهاد تبیین حتماً برنامهریزی لازم است و حلقههای میانی، بسيجيان و مردم مؤمن و مذهبی، هیئات و مساجد حتماً باید تکاپوی بیشتری داشته باشند، هیئتهای اندیشهورز را تشکیل دهند و برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت برای موضوع تعریف کنند.
فاطمیامین با بیان اینکه نقش حلقههای میانی در موضوع جهاد تبیین باید آسیبشناسی شود، افزود: باید مشخص کنیم که حلقههای واسط چگونه در تحقق مطالبات و منویات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگی عمل کنند و در این راستا حقیقتاً نیاز به راهبرد داریم در حالی که بیشتر به سمت کار تاکتیکی سوق داریم که کوتاهمدت هستند و نمیتوانند تأثیر عمقی داشته باشند.
وی در پایان گفت: رصدها در سطح کشور نشان میدهد که جهاد تبیین تأثیرگذار بوده و هیچگاه کلیشهای نخواهد شد و این موضوع در تمام کشور رو به جلو و در حال رشد است و همه ما موظف هستیم که در این راستا قدم برداریم.
انتهای پیام
The post نقش حلقههای میانی در موضوع جهاد تبیین نیازمند آسیبشناسی است Originally appeared on iqna.ir